Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 11 maart 2015

Happy place

Het versloft een beetje, dat is niet zo mooi. De afgelopen twee weken heb ik zelfs geen weekoverzicht geplaatst. Ook deze week blijf ik daarin achter, tot vandaag. De opdracht is 'Happy place'. Naast een wit strand, palmbomen en blauwe lucht had ik daar niet zo snel een gedachte bij. Zoeken in mijn archief klonk aanlokkelijk totdat ik met de hond liep en onderstaand plaatje zag. Niet zozeer mijn 'happy place' maar als ik dit zie, blauwe lucht, mooie bomen en een paars veldje met krokussen, word ik wel blij. Dat komt dan in de buurt, toch? Snel maakte ik een foto met mijn telefoon.


Wat je net niet ziet, is dat rechts van dit plaatje een heel park weggezaagd is. Ik weet dat het heel mooi gaat worden, maar nu ziet het er maar kaal en triest uit. Vers gezaagde bomen ruiken dan wel weer heel lekker.

Onderstaande  foto maakte ik vanmorgen.
En voor de volledigheid toch nog het weekoverzicht. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten