Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 21 maart 2015

Sun-flare

En toen was het alweer lente. Drie maanden keek ik daar vol verwachting naar uit. Vol verwachting, maar ook met realiteitszin. Dat de zon de evenaar weer overgestoken is, garandeert natuurlijk niet gelijk dat we mooi, warm weer hebben. We weten wel zeker dat het mooier en warmer gaat worden.En dat kan ook niet anders, want echt lenteweer is het vandaag niet. Veel kouder zal het deze lente ook niet worden, toch?. Hoewel de zon af en toe tussen de wolken doorkwam, is er op de foto van vandaag geen sun-flare te zien.

Vanmorgen moest ik redelijk vroeg met zoon en zijn voetbalteam naar een wedstrijd. Op het winderige platteland had ik wel graag wat meer zon gezien, maar om het toch zonnig te bekijken: "donkere wolken die zich samen pakken rond de ui-vormige torenspits van Noordwolde" maakt nog best een mooi plaatje.


Helaas verloren ze ook nog. De jongen in het groene shirtje in het midden, is waarschijnlijk mijn zoon (te herkennen aan zijn fel oranje voetbalschoenen). De foto is gemaakt met mijn telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten