Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 28 maart 2015

Give

Het is het jaar 1967. Mijn zus speelt in de gang van het ziekenhuis. Een vriendelijke dokter vraagt "en wat heb jij gekregen voor je verjaardag?" waarop zij prompt antwoord met: "rolschaatsen". Dit was waar, maar dat bedoelde die dokter niet. Op de vierde verjaardag van mijn zus werd ik geboren.

Elk jaar op mijn verjaardag geef ik dus een cadeautje aan mijn zus en zij aan mij. Dit jaar stuurde ik haar een 'thee-walvis', want ze verzamelt walvissen. En ik vond 'm leuk. Hopelijk zij ook.Ik hoop ook dat ze het cadeautje vandaag krijgt en dit blog niet leest. In elk geval niet voordat ze het pakketje open heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten