Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 26 maart 2015

White

Zo langzamerhand merk ik dat de herhaling van foto-opdrachten een probleem kunnen worden. Zoals de opdracht van vandaag: "I love" Hiervoor hadden we al eens 'love', 'love it' en ander variaties. En ik houd van veel. Ik houd bijvoorbeeld van mijn gezin en mijn familie, maar wil ze niet te vaak herkenbaar op dit blog zetten. Bovendien willen zij liever niet op de foto en hebben ze zeker niet het geduld voor telkens een goede foto.

Ik houd ook van chocolade en dat heb ik ook al diverse keren gebruikt, geloof ik. Net als lezen en thee. En de hond, maar die wilde ik vrijdag gebruiken voor 'white'. Afijn, gezien het tijdstip kan ik het wel combineren. Ik houd van mijn witte hondje.Gelukkig vind ik deze foto-uitdaging nog wel leuk, maar het is af en toe dus wat meer zoeken naar onderwerpen, die bij de opdrachten passen.

1 opmerking: