Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 20 maart 2015

Hand-drawn

Voor vandaag heb ik een hele slechte foto van een bijzondere tekening. Voor mij althans.

Het is de heksenwaag in Deventer, getekend door mijn opa, ver voor mijn geboorte. Hij hangt tegenwoordig bij mijn ouders aan de muur, naast nog andere pentekeningen van anderen. Toevallig was ik vandaag bij mijn ouders, zag deze tekening hangen en wist dat ik hem moest gebruiken. Doordat ik alleen mijn telefoon bij me had en door de weerschijn van allerlei lampen, werd het niet een beste foto, maar voor deze keer is het goed genoeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten