Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 25 maart 2015

Half

Ik ben een 'half vol' persoon, zo vind ik zelf. Probeer zoveel mogelijk de positieve kant der dingen te zien, tot irritatie van de omgeving misschien wel. Niet altijd te doen ook.

Toch, hoe vol het glas ook, een 'treasure' kon ik gisteren niet vinden. En waarschijnlijk had ik maandag 'to much' te doen, om ook nog een foto-onderwerp te zoeken.Vandaag had ik wel tijd en maakte een hele fotoserie van de hond en zijn warrige haar. Het wordt weer tijd voor een knipbeurt, zo te zien, maar hij is zo zo leuk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten