Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 17 december 2014

Sunshine

Het regent oh wat regent het

Zo begint het gedichtje Kindergedachten van C.S. Adama van Scheltema, dat mijn moeder vroeger in een boek had staan. Af en toe, wanneer het weer is als vandaag, komt die zin weer in me op.

Regen dus, regen en grijze wolken op de dag dat zonneschijn de foto-opdracht is. Dan dat maar laten zien, gebrek aan 'sunshine'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten