Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 1 december 2014

Het is al december!

Door persoonlijke, verdrietige omstandigheden met als gevolg een gebrek aan inspiratie heb ik november helaas niet afgemaakt. Ik maakte nog wel een paar foto's, maar deze heb ik niet hier geplaatst.

In december wil ik weer 'los gaan', helaas ben ik al te laat met dag 1. Maar.. dat kan ik nog goed maken. Hier in elk geval het lijstje. Ik ga er weer voor.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten