Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 18 december 2014

Sign

Het wordt eerder donker, overal groeit ineens verlichting aan gevels en bomen.. diverse tekenen wijzen op de komende kerst. Ook zie je mensen op hun fiets grote dozen vervoeren: Het kerstpakket.

Zo deed ik dat


En dit zit erin


Het 'non-food' cadeautje is dit jaar een sleetje, een plastic bakje waarmee je sneeuwstenen kunt maken voor een iglo en een dik plaid. Daarnaast (veel) chocolade, kaas, crackers, oliebollenmix, thee, jam en nog meer kleine dingetjes. Ik ben er weer blij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten