Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 2 december 2014

Fruit

We hebben fruitvliegjes op het werk. Van die in de kantine durf ik het niet te zeggen, maar die op kantoor heb ik zelf meegenomen, waarschijnlijk, gezellig met z'n allen in de bananen. Zomers hebben we ze namelijk ook altijd thuis. Daar zijn ze inmiddels weer weg, ik dank het koude weer, op kantoor zijn ze nog volop.

Doordat ik nu dagelijks mijn afvalzakje met fruitafval verwijder, vliegen ze meer rond m'n beeldscherm. Best irritant. Vandaag bouwde ik een huisje voor ze.. na even aarzelen besloten ze het te betrekken.

  

 De 'avontuurlijke speelplek', die de onderdelen van het huis eerder waren, viel ook wel in de smaak.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten