Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 7 april 2016

I sat there

Koukleum als ik ben, zit ik in huis meestal onder een slaapzak. Vandaag nam ik dit dekbed, want de slaapzakken waren vergeven aan mijn kinderen, die het ook heerlijk vinden onder een kleedje te liggen. Alleen mijn man heeft het niet nodig, die heeft het zonder al warm genoeg en daarom staat de verwarming ook niet hoger.

Eigenlijk vind ik liggen onder zo'n kleedje wel gezellig ook, maar ik ben niet de enige; zodra ik op sta, springt de hond op mijn plek. Die vindt een kleedje ook fijner dan de kale (nep)leren bank. Enigszins angstig afwachtend kijkt hij me aan: kan hij blijven liggen of wil ik er weer zitten? Helaas voor hem moesten we eruit. Daarna werd zijn plekje op de bank netjes gemaakt, zodat hij als een prinsje kon liggen, zoals hij dat ook van ons verwacht.

Maltheser

Geen opmerkingen:

Een reactie posten