Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 6 april 2016

A building

Zoals ik afgelopen zondag al schreef, ben ik naar het museum geweest. Naar Museum de Fundatie in Zwolle, om precies te zijn.

Een aantal jaren terug besloot men dat er uitgebreid moest worden, maar daar leende de locatie zich niet voor. Dus werd er een uitbreiding op het dak gemaakt. Sommigen zeggen dat het een zwerfkei is, anderen noemen het een UFO of een ei. In elk geval maakt het voor mij dit mooie gebouw extra bijzonder. Als expositieruimte overigens ook heel geslaagd.

Museum de Fundatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten