Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 13 april 2016

Card

Na even wat rustiger aan gedaan te hebben, ben ik vorige week weer vol los gegaan met postcrossing. 22 kaarten mag ik nu onderweg en ik schreef er 12! Inmiddels waren daarvan alweer enkelen gearriveerd op de plaats van bestemming, dus kon ik vandaag weer schrijven. Handig, als het net de foto-opdracht is.

Ansichtkaarten
Deze kaartjes gingen naar Amerika, Taiwan en Finland. Onderstaand kaartje ging nog naar een schoolklas in Tsjechië.

ansichtkaart zwemmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten