Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 9 april 2016

I found this


Vandaag ging ik gezellig met dochter aan de wandel. Doel was een grote bouwmarkt, aan de andere kant van een kanaal. De snelste manier om daar te komen is over een sluisje. Waar ik geen rekening mee gehouden had, is dat je de ene kant van het sluisje niet op kunt met een rolstoel. We vonden het einde van de weg dus. Bij de andere kant van de sluis zou doorgang wel mogelijk zijn, ware het niet dat deze open was voor de scheepvaart.

Gelukkig kwam er een bootje langs en deze kon de betreffende sluisdeur sluiten. Nog gelukkiger was, dat deze situatie op de terugweg nog zo was, anders hadden we om moeten lopen.

I found this: end of the road if you're on wheels
Sluisje Boterdiep

Uiteindelijk vond ik deze prunus nog bij de bouwmarkt annex tuincentrum. Ik wilde ook nog een Japanse esdoorn meenemen, maar dat lukte niet in de tas, helaas. Tussen deze heerlijke bloemetjes zag ik al een bonsai gloren.

Prunus Incisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten