Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 30 april 2016

Books

Zoals ik al eerder vertelde, heb ik mij aangemeld op de boekensite Hebban.nl. Hier verloten ze zeer regelmatig boeken. Boeken om te buzzen (reclame voor  te maken) en boeken om mee te doen in een leesclub online. Al diverse keren schreef ik me in, met het mooie resultaat dat ik dit jaar elke maand een boek ontving. Één keer deed ik mee met een leesclub, maar dat is niet helemaal mijn ding, kwam ik achter. Het laatste boek, Magycker, ontving ik deze week. Een heerlijk fantasyverhaal. Helaas is het een eerste deel van een trilogie en hoewel de schrijver ons bezweert, op Hebban, dat hij echt aan het schrijven is, moeten we tóch wachten op deel 2 en 3 uiteraard. Balen!

Buzzboeken Hebban

Ook dit boek won ik, maar heb ik inmiddels al weggegeven aan een vriendin. Leuk, speelt zich af in Friesland.
De weg van het water

 En we zijn alweer aan het eind van de maand. Dit zijn de opdrachten van komende maand. Ik hoop me er weer zo goed mogelijk aan te kunnen houden. Vanaf 20 mei ben ik met vakantie, dus zal ik proberen de foto's daaraan aan te passen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten