Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 10 april 2016

Fragrant

Oh, dit is erg. Ik kon er niet zo snel opkomen, hoe fotografeer je een geur? En toen herinnerde ik me deze bloem, die ik altijd zo lekker vind ruiken. Dus.. een foto gemaakt en geplaatst op facebook. Ergens stond me bij dat ik 'm al eerder gebruikte, dus even gezocht op de blog, en wat blijkt? Precies een jaar terug was de opdracht 'smels so good' en ja, inderdaad, dat was dus deze bloem: de Mahonia

Mahonia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten