Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 3 september 2015

Bedtime

Het laatste dat ik doe voor het slapen gaan,  naast tanden poetsen en andere nuttige dingen, is wandelen met de hond. Het moet even. Zoals deze week al eerder duidelijk was: van de hond hoeft het niet altijd zo nodig. Kennelijk heeft hij binnen al door wat voor weer het buiten is. Misschien toch eens kijken of een kattenbak voor hem een optie is.

Hier probeer ik hem over te halen om toch maar mee te gaan. (uiteindelijk roep ik hem gewoon streng en komt hij, maar het maakte wel een leuke foto)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten