Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 19 juni 2016

No filter

Wegens vakantie een blogstilte van een paar weken. Dankzij vakantie de doorstart. Genoeg foto's (uiteraard, mag ik wel zeggen, toch?) om de komende dagen, zo niet weken, mee te vullen.

Te beginnen met 'no filter'. Ik gebruik toch al nooit een filter, dus die was niet zo moeilijk. Dit zijn bootjes in Sines, tot in den treure gefotografeerd, aldus mijn man. Over deze ben ik tevreden.

Sines Portugal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten