Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 25 juni 2016

I shop here

Man en ik waren enigszins verrast toen we dit winkeltje zagen. We liepen over de Av. da Liberdade met winkels als Louis Vutton, Hugo Boss, Rolex en meer. Niet een straat dus, waar je een winkeltje als dit verwacht, maar wel meer onze smaak. "They don't like us here, but we where here first" zei de verkoopster lachend.

Man kocht een Pearl Jam shirt, dus technisch gezien heb ik er niet gewinkeld.


Het winkeltje heet 67 omdat ze op dat nummer zitten, neem ik dan maar aan.Geen opmerkingen:

Een reactie posten