Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 26 juni 2016

Handwritten

Vliegend over Spanje probeerde ik te herkennen waar we ongeveer waren. Ik heb de hele reis geen idee gehad, behalve bij de Pyreneeën, waar je uiteraard overduidelijk bergen ziet, met sneeuw zelfs. Onderweg maakte ik foto's in de hoop dat het er nog een beetje herkenbaar op zou staan. Toen we over deze rivier vlogen, vond ik het net een handtekening. Vandaar dat ik 'm vandaag gebruik. Ik heb nog niet geprobeerd te achterhalen waar het ongeveer is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten