Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 24 juni 2016

Gold

Ik drink niet vaak bier, maar na de klim in Sintra, was ik wel toe aan dat goudkleurige vocht. Lekker met een hapje erbij. We vonden het grappig dat er echt chips bij het eten zat, aangezien chips op de kaart vaak verwijzen naar frietjes in deze streek.


Omdat ik nog snel een chipsje van de schaal pakte, toen de ober het verder lege weghaalde, kreeg ik van hem een bord met chips. Leuke actie.

Het was sowieso fijn om te zien dat de mensen in Sintra, die volgens mij volledig leven van het toerisme, nog zo'n lol hadden met toeristen en elkaar. Dat gold ook voor de chauffeurs van de diverse vervoersmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten