Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 23 juni 2016

Far

"In a land far far away" of hoe sprookjes beginnen. Dit kasteeltje in Sintra (ja, alweer) deed me daaraan denken: Quinta da Reguleira. Mooi hoor. Hier gezien vanaf de berg waar we de wandeling naar het Moors kasteel maakten. We hebben het kasteeltje nog bezocht, vanaf het dak maakte ik de foto's van 'looking up'

Quinta da Regaleira PortugalGeen opmerkingen:

Een reactie posten