Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 8 november 2015

Wooden

Sja, waar denk ik dan gelijk aan? Wooden shoes. Mijn eigen klompen, die ik altijd gebruikte in de tuin. Helaas heb ik ze in de tuin laten staan en weer en wind deden hun werk.

Toen ik 9 jaar was, kreeg ik mijn eerste klompen van een vriendinnetje, die er zelf heel veel op liep. Geweldig vond ik dat, hoewel erop lopen in het begin nogal pijnlijk was. In later jaren kocht ik graag klompen bij een echte klompenmaker, die ze gelijk kon aanpassen aan het verschil in grootte van mijn voeten.

Maar, het nare van klompen is dat je erop moet blijven lopen. Doe je dat niet, dan zullen ze de eerste tijd je wreef mishandelen. Voor spitten in de harde Groningse klei zijn ze ideaal.

Klompen
 
 
En dan hier nog de opdrachten voor komende week. Ik vind ze lastig, moet ik zeggen.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten