Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 12 november 2015

Curly

Bij de opdracht 'krullerig' denk ik gelijk aan mijn haar. Een foto zoals de profielfoto van dit blog, bijvoorbeeld. Overigens best een lastig beeld om te maken.

red ribbonMaar toen liep ik met de hond in het park en zag dit verpakkingslint in de boom hangen. Een mooi contrast, vraag me af waarom het er hing. Een speurtocht? Of een vergissing?

Ook deze foto was lastig te maken. Het waaide een beetje en zo'n lint is natuurlijk een makkelijke prooi voor een windvlaag. Bovendien had ik (weer eens) alleen mijn telefoon bij me. Terwijl ik moeizaam, bijna op de tenen staand, bezig was met het focussen van het beeld, een beetje slingerend met de wind mee, trok de hond ongeduldig aan zijn riem.

Dat dit nog gelukt is, mag misschien wel een unicum genoemd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten