Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 3 november 2015

Cutlery

Cutlery, een mooi woord voor bestek in het Engels. Ik gebruik eigenlijk altijd 'utensils' dus ik moest deze even opzoeken. Waar staat het precies voor?

Cutlery staat ook voor 'snijwerktuig' en ik dacht gelijk aan dit apparaat: een opklapbare guts van mijn opa. Ik heb hem deze nooit zien gebruiken, maar als ik het zie, zie ik zo opa's enorme kelder voor me met zijn werkbank. Je kwam in de kelder door de onderkant van de trap op te klappen. Als kind vond ik dat al bijzonder.Dit is het hele apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten