Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 18 november 2015

Flora

Ooit, heel lang geleden, begon ik samen met een vriendin aan de Rijks Hogere Tuinbouwschool in Utrecht. Hiervoor hadden wij de "Flora van Nederland" nodig, om planten te kunnen determineren, aan de hand van aantal blaadjes, stampers en vele eigenschappen meer. Ik herinner me nog goed dat ik een plantje determineerde en bij hondsdraf uitkwam. Nou wist ik hoe hondsdraf eruit zag en ik wist zeker dat dat niet dit plantje was. Erg goed bleek ik er dus niet in te zijn.

Het boek heb ik nog steeds en daar moest ik gelijk aan denken. Eigenlijk is dit niet mijn boek, die heeft bovengenoemde vriendin. Ik heb die van haar. Foutje bij de verhuizing, maar dat vonden we zo grappig, dat we het maar zo hebben gelaten.

Flora

Geen opmerkingen:

Een reactie posten