Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 10 september 2014

Repetition

Eigenlijk kon ik moeilijk kiezen. Afbeeldingen met een zekere herhaling erin, daar ben ik gék op! Dus ik heb er ook een aantal en die zouden allemaal heel bruikbaar zijn. Uit Tsjechië, Spanje of gewoon van de fietsen bij het Hoofdstation. Die zou ik ook vandaag kunnen maken. Wel zo leuk.

Toen zag ik dit schrift in mijn boekenkast. Ben lekker even aan het spelen geweest.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten