Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 20 september 2014

Beginning

Op 8 september schreef ik over keuzes en cursussen. Ik had een cursus op het oog, maar wist niet of dit te regelen was. De werkgever is tenslotte een groot en log apparaat en de cursus begon al snel. Om precies te zijn: vandaag. En ja, het is gelukt!

Vandaag was het begin van de cursus "Columns en Blogs schrijven"! En ik was er gewoon bij! Mooi onderwerp voor de foto dus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten