Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 11 september 2014

How I feel today

Ik heb er even over getwijfeld of ik deze foto zou plaatsen. Het is geen beste foto en behoorlijk persoonlijk, eigenlijk. Dit in een besloten groep plaatsen is dan net weer wat anders als hier, op het openbare opbare net. Gelukkig word ik niet veel gelezen hier. Motivatie om het wel te plaatsen is mijn voornemen om de foto per dag te bloggen, daar hoort deze dus ook bij. En ach, 40% van de volwassen bevolking kent dit probleem, tenslotte (niet elke vrouw heeft er veel last van, daarom niet 50%)

Maar goed, dit is hoe ik me vandaag voel: het gaat, dankje. Gelukkig zijn er pijnstillers, zullen we maar zeggen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten