Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 2 december 2015

Pastel

Bij deze foto-opdracht heb ik gelijk de neiging om mijn pastelkrijt uit de kast te halen, maar dat deed ik al eerder. Daarom zocht ik vandaag andere onderwerpen.

Gelukkig zitten we in de Sinterklaasperiode. Hoewel kinderproducten vaak felle kleuren hebben, heeft het snoep dat niet altijd. Bij de koffieochtend (ik drink elke woensdagmorgen koffie in het buurtcentrum naasta de basisschool, waar mijn kinderen ooit op zaten) nam één van de andere koffiedrinksters pepernotenmix mee. Mét schuimpjes! Pas toen ze bijna op waren, dacht ik aan de opdracht. Gelukkig zat er nog één gekleurd schuimpje bij. De belichting is altijd wat lastig met telefoon binnen.

Pastel candy

In dezelfde ruimte zijn ook ineens allerlei handgemaakte artikelen te koop. Geen idee wie het maakt, maar er staan dus pastel kerstboompjes. Wel grappig. 

Pastel kerstboom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten