Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 1 december 2015

Community

1 december, een goed moment voor goede voornemens. Een goed moment om ergens mee te beginnen of een startpunt om iets opnieuw op te pakken. Ik ga er weer voor, mijn foto per dag. Zo houd ik gelijk het blog weer wat actiever.

Community is het vandaag. Vond ik gelijk een lastige. Gelukkig vond ik op het werk deze tolletjes. Ze komen uit de chips en blijken al weken op tafel te liggen. Nadat ik helemaal opgetogen "MINIONSSS" riep, werd me gelijk gezegd dat ik ze wel mocht hebben. Jippie!

Minions dus, mijn aanvulling op de al bestaande community thuis

Minions

Gelijk de opdrachten maar voor de rest van de week. Eigenlijk hoop ik wel dat Chantelle volgend jaar weer maandlijstjes maakt. Volgens mij was dat makkelijker. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten