Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 5 juli 2015

Me Today

Mijn zoon nam van de week onze boekenkast onder handen. Alles eruit en schoonmaken. Terugzetten was lastig voor hem; wat moest waar ook alweer en wat wilde ik eigenlijk bewaren.
Dus.. op de warmste dagen van dit jaar tot nu toe ben ik bezig mijn boekenkast opnieuw in te richten. Drie dozen oud papier en twee dozen 'overtollige' boeken verder, ben ik bezig met de laatste loodjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten