Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 1 juli 2015

In the house

Heerlijk dat warme weer! (oké, vind ik dan. Ik weet dat veel mensen er heel anders over denken) En daar hoort ijs bij, natuurlijk. Liefst perenijsjes, maar een (mini) magnum of een goedkopere variant is ook goed.

Dus, na een bezoekje aan de dierenarts gisterenmiddag even snel naar de supermarkt. Daar besefte ik dat mijn idee natuurlijk niet zo heel erg uniek was. Integendeel: zoveel mensen waren mij voor met hun idee, dat er vrijwel niets meer over was. Snel pakte ik wat mij lekker leek en waarvan ik hoopte dat de kinderen ook zouden lusten. IJs met wijn, dat 'liep' gewoon met me mee. Zoiets moet je toch een keer proeven?

Dus, het ijs is 'in the house', laat nu de hittegolf maar komen.Natuurlijk moest ik gelijk even proeven.


"Helaas" vond zoon geen van deze smaken lekker, dus hij is nog weer apart naar de winkel gegaan, voor zijn smaak (die ik dan wél weer lekker vind). Vandaag hoop ik nog wat waterijs te kunnen scoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten