Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 24 november 2017

Lief

Het madeliefje, de enige composiet die het hele jaar door bloeit, of: nutteloze informatie, die in je hoofd blijft hangen. Ze staan er mooi bij.

Madeliefje

Madeliefje

Ondertussen doen in een perkje ernaast deze Zonnehoeden (of Rudbeckia hirta, die ik via een boek vooral ken als Black Eyed Susans) hun best om de zomer zo lang mogelijk te rekken. Het klimaat is in de war, zo lijkt het. Vorige maand bloeide onze appelbloesem zelfs. 

Rudbeckia hirta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten