Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 21 november 2017

Gratis boeken en een treinreisje

NS Publieksprijs 2017Als lid van de kernjury van de NS Publieksprijs, mocht ik 25 oktober jongstleden een aantal schrijvers ontmoeten. Hiervoor was een speciale trein ingezet, die ook nog eens op tijd reed!

Daarnaast kreeg ik alle boeken gratis uitgereikt. 

 
Ontmoet 


NS Publieksprijs 2017
Saskia Noort (Huidpijn)

NS Publieksprijs 2017
Michel van Egmond (De wereld volgens Gijp)

NS Publieksprijs 2017
Viggo Waas als stand in voor Johan Cruijff (Mijn verhaal)

NS Publieksprijs 2017
Geert Mak (De levens van Jan Six)Zes boeken, waarop gestemd kan worden. Drie boeken over sport of sporters (of beide), twee 'portretten' en één fictie. Ik heb ze allemaal gelezen, sommigen met hangen en wurgen, anderen vielen mee. Eentje met heel veel plezier. Dit zijn ze:

NS Publieksprijs 2017
NS Publieksprijs 2017

Wil je ook stemmen op één van deze boeken óf heb je een ander boek in gedachten, die de NS Publieksprijs 2017 meer verdient, kun je stemmen via deze link. Kijk eventueel of je eigen bijdrage wel binnen de criteria van de NS Publieksprijs valt.

Stemmen kan tot en met 22 november (ja, dat is morgen al)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten