Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 17 augustus 2016

I'm obsessed with

Ik heb niet het gevoel dat ik echt ergens geobsedeerd door ben, dus ik vroeg het mijn dochter.
"Kaartjes", was haar prompte antwoord.

Raar genoeg had ik daar zelf niet aan gedacht, hoewel ik inderdaad overal waar we zijn kijk naar kaartjes voor postcrossing. Voor mezelf had ik meer gedacht in de richting van boeken of dat ik er moeite voor doe om de foto's per dan zoveel mogelijk te laten gaan over mezelf, mijn dag, Groningen of Nederland. Gewoon, om de rest van de wereld een beeld te geven.

Dus, ik ging de stad in en zou op de terugweg langs een molen fietsen voor een mooi, Nederlands, plaatje. En toch kocht ik kaartjes. Kaartjes van boeken, kinderen in klederdacht, Nederland en vooral Groningen. Een obsessie wil ik het nog steeds niet noemen.


ansichtkaarten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten