Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 10 augustus 2016

Blue & White

Tijdens een wandeling heb ik echt uitgekeken naar deze combinatie van kleuren. In huis heb ik ze niet (alleen wat tassen van supermarkten). En ik vond ANWB-borden, een heleboel, maar ondertussen bleef ik denken aan de huizen in de Alentejo in Portugal. Daarom toch voor een straatje in Odemira

OdemiraFietspad, dus niet brommen

Wegwijzer ANWB
Op deze paal ook nog een bordje van het Jacobspad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten