Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 8 augustus 2016

Fence

Tijdens de wandeling gisteren zag ik schattige geitjes gras eten aan de buitenkant van de afrastering waar ze achter stonden. Een duidelijk geval van 'het gras is altijd groener...' buiten het hek, in dit geval. Helaas waren de beestjes enorm schuw en sprongen ze weg, zodra ik de camera in de aanslag had.

Daarom deze klassieker: het prikkeldraad. De haren zijn van de echte Nederlandse koeien, die in dit natuurgebied lopen. (maar nu net even elders)

Prikkeldraad


Hereford koeien Kardinge
Hier wordt het water gebruikt als afrastering. Ik ben benieuwd of deze Groninger Blaarkoppen zich daar ook echt door laten tegenhouden. De Schotse Hooglanders, die er eerder stonden, banjerden daar zo doorheen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten