Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 5 maart 2016

The weather and square

Gisteren was het gewoon geen lekker weer, regen, wind, koud. Toen ik vandaag met de hond liep, was het een stuk aangenamer. Ik maakte er snel een foto van.

Weer

Vervolgens nog het vierkant. Op twitter was als een soort promotie-actie een bedrijf, die blokjes fruit fotografeerde en daar dan een prijs/winactie aan verbond "wat is dit" Zo kwam ik op deze mandarijn. Niet de beste foto, zo op het aanrecht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten