Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 3 maart 2016

Art

Op 10 februari schreef ik er al over: ik ging met een vriendin naar het Groninger Museum en zag de tentoonstelling van Bowie. We bezochten niet alleen deze tentoonstelling, maar gingen ook nog langs de expositie van Joris Laarman. Ook over hem schreef ik al eerder, toen een paar stukken van hem in het museum stonden.

Weer maakte ik foto's van zijn pixel-tafeltjes. Daarnaast ook van bijzondere puzzelstoelen.

Joris Laarman tafel

Joris Laarman stoelen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten