Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 2 maart 2016

Good

Wegens omstandigheden geen foto gemaakt. Mijn man werd gisteren met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waarvoor ik de hele dag op de eerste hulp zat. Vervolgens zat ik vandaag te wachten tot ik hem weer op mocht halen. Dat was een 'good' moment, zou je kunnen zeggen, maar echt inspiratie voor een foto bracht het niet.

Speciaal voor hem, die mijn blog niet eens leest én niet van Minions houdt:


Ja, ik heb de quotes ook liever kort en krachtig, maar deze beschrijft mijn relatie goed. Nu hij weer geheel en al doorgelicht en gezond bevonden is, geeft dat hernieuwd vertrouwen in een lange toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten