Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 11 maart 2016

Clouds

Het is een grijze dag vandaag. De wolken hangen tot op de grond. Gelukkig zijn er mooie zonnige vooruitzichten voor het weekend, maar echt een mooi plaatje van wolken is er vandaag niet van te schieten, denk ik.

Op zoek naar een bureaubladachtergrond op het werk*, vanmorgen, vond ik deze foto, gemaakt in de zomer van 2014. De foto maakte ik al fietsend, nog best een uitdaging. We kwamen terug van mijn schoonmoeder, die in Ten Boer woonde.


Wolken

* Ik heb 2 schermen en als ik het 2e scherm niet gebruik, zie ik het plaatje, dat ik uit mijn eigen foto's zoek of van internet pluk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten