Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 15 februari 2015

Vroege lente?

Gisteren was het echt heerlijk weer. Vind ik dan. Door internet ben ik erachter gekomen dat er ook mensen zijn, die van regen en kou houden. Gelukkig maar, is ons klimaat nog ergens goed voor. Het is nu ook een zekere troost voor me, dat er wel mensen zijn, die van weer dat voor mij 'rotweer' is, genieten. 

Iedereen is het er wel over eens, dat we een erg zachte winter hebben dit keer. Genieten is dat dus niet voor iedereen, maar voor mij wel. Zodra de zon gaat schijnen en het alweer wat warmer wordt, voel ik me gewoon beter. Hoewel ik niet gelijk meer buiten te vinden ben. Gewoon de blauwe lucht en zon zien door het raam, dat is kennelijk al genoeg. 

Naast de fluitende vogeltjes en de timmerende specht, versterkte deze vlinder gisteren mijn lentegevoel. Dat arme beest is natuurlijk helemaal in de war en veel te vroeg. Bleef ook rustig zitten, toen ik er met het fototoestel vlakbij stond, voor deze foto. Eten zal er ook nergens voor hem zijn. Arme vlinder, blije ik. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten