Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 5 februari 2015

Something blue

Blauw is niet mijn favoriete kleur. Sterker nog, ik houd niet van blauw, volgens mij noemde ik dat al eerder op dit blog, naar aanleiding van dezelfde foto-opdracht.

Ik koop geen blauwe kleren, draag ze ook niet als ik ze krijg (behalve spijker), tot verontwaardiging van m'n moeder vroeger.. naar het wérk kon ik het toch wel aan? Nee dus.

Ik gebruik geen blauwe voorwerpen en mijn pennen schrijven zwart. Dat is de reden dat ik reclame-pennen ook meestal weggeef.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten