Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 27 februari 2015

Still life

Door omstandigheden sloeg ik even een weekje (of 2?) over bij het blog en de foto per dag. Soms gaat het leven even voor. Vandaag kreeg ik een verrassing bij de post, die uitstekend gebruikt kon worden voor de foto-opdracht. De foto is niet geweldig, het object wel: een thermosbeker in de vorm van een lens!

Al vaker had ik aangegeven dat ik deze wilde hebben. Mijn dochter is nu dan ook enigszins ontstemd; zij had al met een exemplaar in handen gestaan, om alvast te kopen voor mijn verjaardag. Gelukkig gingen andere uitgaven nog even voor.


Oh en ja, Aardbei-Slagroomthee is erg lekker. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten