Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 24 mei 2013

Jong gelukVanmiddag kwam ik op een goed moment langs dit jonge gezin in het natuurgebied Kardinge.
Vader of moeder komt aan met een visje (en eet dat zelf op). Een jong laat zien hoe moeilijk het nog is om op de rug van een ouder te klimmen en glijdt eraf. Een koddig gezicht. Uiteindelijk lukt het, natuurlijk. Zomers zie je de futenouders vaak zwemmen met hun jongen tussen de veren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten