Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 8 oktober 2016

Orange

In mijn queste een ijsvogeltje te fotograferen, heb ik nu dagelijks tijdens de wandeling met de hond mijn camera mee. Het lukt niet echt. Het snelle diertje laat zich alleen zien op de keren dat de camera thuis blijft. Of hij (zij?) het weet.

Ondertussen zie ik natuurlijk wel andere dingen, die leuk zijn te fotograferen. Deze vlinder, bijvoorbeeld. Ik zeg dat hij oranje is, toch?


Ondertussen is het me ook 1x gelukt een vliegend vogeltje vast te leggen. Nu is de volgende quest dit ook zo te doen dat je hem kan zien en herkennen.

 Hier zie je een vliegend blauw stipje

Dit is een tiende van de gehele foto, ik  moest zelfs goed zoeken, het zat helemaal bovenin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten