Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 2 oktober 2016

Blue

Bijna elke dag zie ik een ijsvogeltje vliegen. Soms hoor ik 'm alleen. Vrijwel nooit heb ik m'n fototoestel bij me, terwijl ik gisterenmorgen waarschijnlijk een mooie foto had kunnen maken.
Dus.. vandaag de telelens erop geschroefd en op pad. Helaas, ik zag 'm niet. Nouja.. tot vanavond, maar dat was zo'n korte flits, ik kon m'n camera niet eens voor de neus zetten (en toen bleek ie niet aan te staan.. zo gaan die dingen, bij mij dan)

En ja, ik had me zo op een  mooie foto van een ijsvogeltje verheugd (een nog mooiere dan vorig jaar in Portugal) dat ik geen back-up-plan had. Wat te doen? Terwijl ik m'n boek er dan maar bij wilde pakken, trof me de rand: blauw! Een soort onderwaterwereld. Mooi!

Wisseling van de wacht
En ja, ik ben weer heerlijk begonnen in een boek van Stephen King.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten