Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 22 oktober 2016

Chocolat

"Ik heb alleen shampoo en deo's als prijzen, zal ik nog meer kopen?", vraagt G aan mijn man. Er is de volgende dag een toernooi en meestal kun je inderdaad uit shampoos, deo's en lotions kiezen. Mijn man maakt het niet uit, zegt hij.
"Ik denk dat man wel zin heeft in een fles wijn", zeg ik met een brede grijns. "Of chocolade"
G. begint te lachen. "Welke wijn vind je lekker" vraagt hij, wetende dat mijn man niet van wijn houdt.

Man werd uiteindelijk derde, maar daarvoor moesten de punten van alle games geteld worden, zo dicht bij elkaar waren de uitslagen. Erg spannend. .

En de chocolade is lekker. 

Chocolade

 Vandaag geniet ik ook nog op een andere manier van chocolade. Voor Hebban doe ik mee met een feuilleton. Het boek heet 'Het achtste leven (voor Brilka)' van Nino Haratischwili en vandaag lees ik boek één: Stasia. Haar vader is chocolatier, Koning van de chocolade. Hieronder een tweetal beschrijvingen, waardoor het water me in de mond liep. Graag ging ik 100 jaar terug in de tijd, om van deze chocolade te mogen proeven.

Het achtste leven boek 1Het achtste leven boek 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten