Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 28 oktober 2014

Two

Gelijk toen ik deze opdracht zag, dacht ik bij twee aan deze ganzen. Al jaren, zolang als wij wonen waar we nu wonen en waarschijnlijk al langer, bewaken deze twee de vijver. Ze hebben zich zelfs ooit opgeworpen als 'bodyguards' voor een eend met jongen. Dat was helemaal een geweldig gezicht.

Normaliter zitten ze 's morgens langs de waterkant in het gras. Vandaag wilden ze niet poseren. Drie keer nam ik m'n toestel mee, terwijl ik met de hond ging lopen. Ik heb betere foto's van ze, maar wilde toch echt een foto van vandaag gebruiken. Dus maar zo.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten